Massage en je gezondheid

Een massage is de sleutel naar je gezondheid.

5 redenen waarom een massage gezond is

De 5 redenen

1. Ontspanning van lichaam en geest
2. Bestrijding van stress en vermoeidheid

Een therapeutische ontspanningsmassage is een effectieve manier om tot diepe ontspanning en rust te komen. Het kan iemand die vermoeid of gespannen is, ontspanning en energie geven. Ook kan het rust geven aan iemand die niet kan slapen omwille van de drukte in het dagelijkse leven.

3. Ontspanning van spieren en gewrichten

Een massage kan zowel ontspannend als stimulerend werken. Dit hangt samen met de techniek ( strijken, kneden, rollen en schudden ) die we gebruiken. Door het toepassen van deze technieken kunnen we zowel de spieren, de huid als onderhuidsbindweefsel behandelen. AFhankelijk van de techniek werkt dit dan ontspannend of stimulerend.

4. Geeft je energieniveau een boost
5. Biedt ondersteuning bij het genezingsprocess

Ook zorgt een massage er voor dat de hartslag, de bloeddruk en de hoeveelheid stresshormoon gaat dalen. Hierdoor zal het immuunsysteem beter gaan functioneren en heeft dit een positief effect op je gezondheid. En dit door de eevnvoudige aanraking door een ander persoon.

Een massage zal ook de lichamelijke conditie verbeteren en geeft een stimulans aan het zelfgenezende vermogen. De bloedsomloop gaat verbeteren in het lichaamsdeel dat we masseren. Afvalstoffen en overtollig vocht worden afgevoerd waardoor we nieuwe voedingstoffen en zuurstof gaan opnemen via het bloed.

Ben je overtuigd?

Nood aan wat me-time? Probeer eens één van onze massages.

Beleef dat me-time moment thuis verder met onze producten van Panier des Sens.